Software

Software

Atom CNC Stanssystemen: Software

Atom heeft een serie zeer krachtige softwarepakketten ontwikkeld voor de "Smart Press" serie.

Met de software wordt het materiaal (plaat of rollen) optimaal ingedeeld en heeft u direct een overzicht van het materiaal verbruik met een kostenberekening. Na het nesten is het programma direct geschikt om te laden in de stansmachine.

De navolgende software pakketen zijn leverbaar:

  • Flashnest Base
  • Flashnest Advanced
  • Flashnest Top

Flashnest Base

Dit is een zeer eenvoudige versie voor het nesten van standaard vormen zoals cirkels, driehoeken, rechthoeken, trapezia en veelhoeken. Bij deze software heeft een geen digitaliseer systeem of dxf-bestanden nodig. U kunt simpelweg de vorm kiezen en de afmetingen invoeren.

Flashnest Advanced

Deze software is uitgebreider dan de Base software. Hierbij kunt u DXF-bestanden importeren of een digitaliseer systeem aansluiten om de vorm van het stansmes vast te leggen. Deze software wordt toegepast in bijv. de automobielindustrie, pakkingen, rubber, kunststof en tapijt industrie.

Flashnest Top

Deze software is ontwikkeld voor onder andere de texiel- en schoenindustrie. Het heeft alle mogelijkheden van het Advanced pakket met de mogelijkheid om kleinere aantallen in bij elkaar horende blokken te verdelen.